Најава

Потврдено присуство од страна на Министерот Аксел Адемовски на Завршна конференција на Западен Балкан која ке се одржи во Скопје во Александар Палас на 01. Февруари 2018 од 09 часот до 17ч. во рамки на проектот со покраината “Schleswing Holstein” Малцинства на Западен Балкан

data: 
Thursday, February 1, 2018