Изјава на министерот Бајрам на Алсат ТВ

Изјавата беше дадена за време на состанокот во Министерството за Локална Самоуправа со министерот Горан Милевски со цел потпишување на договори со општините кои имаат усвоено Локални Акциски Планови за Роми.

https://youtu.be/qXKAKFcbtXE