Средба на министерот Музафер Бајрам со ГО „Ромаверзитас“

18.04.2019

Денес министерот Музафер Бајрам потпиша меморандум за соработка со здружението на граѓани (ЗГ) "Ромаверзитас" од Скопје.

На средбата освен министерот Музафер Бајрам и посебната советничка во кабинетот Мерсиха Усеин, присуствуваа Фикрија Таир и Џемилијана Абдулова како претставнички од ЗГ "Ромаверзитас".

57127003_171476910433251_1161606645738897408_n.jpg